Interesse in abonnement en/of losse nummers?

  • Jaarabonnement

Een jaarabonnement op het tijdschrift kost 30 €.

Na overschrijving van dit bedrag op rekeningnummer BE 24 0013 1143 4138 met vermelding: "LIDGELD jaar xx" en de vermelding van uw naam en leveringsadres ontvangt u de reeds verschenen nummers van de lopende jaargang. 

  • Losse nummers

Eerder verschenen nummers van "En het dorp zal duren" zijn individueel verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. De volledige lijst is opgenomen in het pdf-bestand, raadpleeg deze om de beschikbaarheid van de boeken te controleren (voet van de pagina). 

In de PDF vindt u de prijzen van alle losse nummers en hun beschikbaarheid.

  • Bestellen

Geef je bestelling per mail door aan heemkunde.beersel@gmail.com met vermelding: "bestelling nummer(s) x... " + leveringsadres.

U ontvangt een antwoord of de nummers al dan niet beschikbaar zijn en het verschuldigde bedrag, samen met vermelding van de verzendingskosten.

De verzendkosten bedragen minimum 4 € en zijn geldig voor het verzenden van één brochure, uiteraard kunnen deze verhoogd worden door het aantal bestelde publicaties.

Erna stort je het bedrag op het rekeningnummer BE24 0013 1143 4138 van het Heemkundig Genootschap met vermelding: "bestelling nummer(s) x... " + leveringsadres.

Het is ook mogelijk de betaling(en) uit te voeren via de QR code, zowel voor de abonnementen als voor losse boeken. 

Vergeet niet uw gegevens als informatie aan te geven 

Vermeld het correcte leveringsadres

Vermeld duidelijke adresgegevens en zorg ervoor dat de gegevens van diegene die het verschuldigde bedrag heeft overgeschreven en diegene die de mail met de bestelling verstuurt, overeenkomen.

 Leveringstermijn 

De leveringstermijn kan oplopen tot twee weken, wij doen ons best om de publicaties zo vlug mogelijk op te sturen.